Hebt u een beperkt budget, maar wilt u toch een krachtige introductie of opening, dan kunt u gebruikmaken van een van onze basisshows. Hierbij wordt bijvoorbeeld een standaardshow uitgebreid met een beperkt aantal teksten en/of logo's die u zelf aanlevert. Let wel: vaak is gebleken dat zo'n show voor veel mensen al fantastisch is!

 

Effecten/Beamshow

Een beamshow bestaat in basis uit lasereffecten (stralen, golven, tunnels etc.) synchroon op muziek. De combinatie van laserstralen en muziek heeft al snel een enorme impact. Bij een dance-event of optreden van een band of artiest kan een beamshow dan ook zorgen voor een weergaloze ervaring voor het aanwezige publiek.
FX-RobertAarts-Lasershow-01FX-RobertAarts-Lasershow-03
FX-StralenBlauwRood-lasershowFX RoodBlauw-lasershow01

Projectie-/Animatieshow

Animaties worden door onze eigen ontwerpafdeling gemaakt. Soms wordt daarbij gebruik gemaakt van eerder door ons vervaardigde algemene beelden, gecombineerd met beelden die door de opdrachtgever worden aangeleverd. De input kan variëren van snapshots van bewegende videobeelden tot 3D-bestanden, logo's, teksten, drukwerk, enzovoort. Als alle aangeleverde materialen verwerkt worden in een show, ontstaat een geheel dat aansluit op uw evenement en daarmee zeker voor een meerwaarde gaat zorgen.

PR-VrouwHand-LasershowPR-Logo-LasershowPR-Auto-LasershowPR-Varken-Lasershow

Resal Laser | Papland 6 |  4206 CL Gorinchem | +31 (0)183 626 868

Copyright © 2019. All Rights Reserved.