Beambox Laserharp intro-3De BeamBox (Laser Harp) is een samenwerking tussen Resal Laser B.V. en Jean Dundas Produkties. Het is een interactieve act waarbij een live-performer percussie- en soundbites speelt op interactieve laserstralen. De stralen komen verticaal uit het podium en reflecteren via spiegels in het dak horizontaal over het publiek.

Lees meer...

In samenwerking met Jean Dundas Producties is een interactieve dans/lasershow ontwikkeld. Deze kan op vele manieren bijdragen aan een imposante eventopening. De show begint met een spectaculair muzikaal intro. Op de steeds heftiger wordende beat worden er woorden, logo's en/of animaties geprojecteerd. Plotseling transformeren de woorden en/of animaties in een menselijk silhouet. Hierbinnen verschijnt een menselijke gedaante met dezelfde contouren.Lasersihouettes2

Lees meer...

Emotion Lasershow Alma Nieto 01Emotion staat voor een spraakmakende zang- en laserpresentatie. Imposante muziek, soms gevoelig en dan weer opzwepend met op maat gemaakte teksten, gezongen door een zangeres met een schitterende stem.

Lees meer...

NiekBoes NewFuture 01Een verbluffend showspektakel van geluid, beeld en special effects. Een voorstelling die gaat over innovatie en de snelle verandering in de wereld. Deze voorstelling, die wordt voorzien van een interactieve lasershow, is een echt spektakel.

Lees meer...

Resal Laser | Papland 6 |  4206 CL Gorinchem | +31 (0)183 626 868

Copyright © 2019. All Rights Reserved.