Beambox Laserharp intro-3De BeamBox (Laser Harp) is een samenwerking tussen Resal Laser B.V. en Jean Dundas Produkties. Het is een interactieve act waarbij een live-performer percussie- en soundbites speelt op interactieve laserstralen. De stralen komen verticaal uit het podium en reflecteren via spiegels in het dak horizontaal over het publiek.

De performer onderbreekt de stralen en laat daardoor percussiemuziek klinken.

 

Muzikaal, Visueel sterk en Communicatief!

De Beambox
Het best te omschrijven als een gigantische harp van acht laserstralen. Deze laserstralen reiken vanaf de podiumvloer tot hoog aan het plafond en waaieren vanaf daar uit over de hele zaal. Dit alleen is al een imposant gezicht. Alle stralen genereren bij onderbreking een audiosample en/of beeldfragment.

Beambox Muziekaal Visueel-7Beambox Muziekaal Visueel-10

Magie, verbazing, interactie en communicatie

Omgeven door mystiek komt er uit het niets een mysterieuze gedaante op. Hij 'tovert' plotsklaps een gigantische harp van laser uit de grond. De act begint. Het publiek verbaast zich over de werking van dit bijzondere instrument. De Beambox performer onderbreekt, op theatrale wijze, willekeurig de stralen van de harp. Op een steeds heftiger wordende beat tovert hij de door de klant aangeleverde woorden om tot een muzikaal en uiteindelijk zeer swingend arrangement. Het hoogtepunt van de show wordt veelal gevormd door de interactie die gecreëerd wordt met het aanwezige publiek. Iedereen klapt mee op de themagerichte woorden. Tegen het eind van de act sluit de Beambox performer af met het thema van de dag, de belangrijkste pay-off of een aankondiging van een spreker. Het arrangement blijft heel vaak tot nog lang na het optreden hangen bij het publiek.

 

Sky is the Limit

Beambox met video
We kunnen aan elke laserstraal een willekeurige videoanimatie koppelen. De Beambox triggert nu geluid en beeld. Door het gebruik van een groot scherm of videowall wordt aan alle content nog een extra dimensie toegevoegd. Bijv. uw kernwaarden levensgroot in beeld in uw huistijl, aangestuurd door laser.

 

Drie Laserharpen met drie spelers
Voor wie spectaculair gewoontjes is, hebben we de optie 3 spelers met laserharpen te gebruiken. De Beambox kan nu complete arrangementen live ten gehore brengen, deze ter plaatse remixen en voorzien van dans. Ook deze versie is te combineren met video en extra lasereffecten.

thumb Beambox Meerdere Spelers-1

Kies het arrangement dat bij u past
Elk presentatiemoment is anders. 's-morgens om 9 uur aan het begin van een symposium is een ander moment als 8 uur 's-avonds, waar de awardwinnaar 'best sales' bekend gemaakt moet worden. Wij bieden u de keuze uit 4 arrangementen afgestemd op de meest voorkomende situaties.

 

Workshop

Het kan zelfs nog persoonlijker

Collega's maken Het Moment
Het is mogelijk om een korte workshop te volgen met de Beambox. Het presentatiemoment op de avond wordt nu vormgegeven door je eigen collega's, management of directie. Een absolute inkopper op elk presentatie met een feestelijk karakter. 

thumb Beambox Introductie Directeur-6

 Beambox Workshop-12

De Beambox als Teambuilder

Een empowermentdag voor alle sales managers, een teamuitje of bedrijfsdag. De Beambox is een uitstekend middel om een groep tot 50 personen voor ten minste twee uur te boeien, vermaken en actief bezig te laten zijn. Informeer naar de mogelijkheden.

Resal Laser | Papland 6 |  4206 CL Gorinchem | +31 (0)183 626 868

Copyright © 2019. All Rights Reserved.