In samenwerking met Jean Dundas Producties is een interactieve dans/lasershow ontwikkeld. Deze kan op vele manieren bijdragen aan een imposante eventopening. De show begint met een spectaculair muzikaal intro. Op de steeds heftiger wordende beat worden er woorden, logo's en/of animaties geprojecteerd. Plotseling transformeren de woorden en/of animaties in een menselijk silhouet. Hierbinnen verschijnt een menselijke gedaante met dezelfde contouren.Lasersihouettes2

Het gevolg is een unieke 'pas-de-deux' waarbij het lasersilhouet zich opeens scheidt van de mens en een eigen leven gaat leiden.Met veel dramatiek herenigt de silhouet zich weer met de mens. Lasersilhouttes is zeer geschikt voor openingen en aankondigingen.

Lasersihouettes3

De wisseltruc

De Lasersilhouettes is ontwikkeld als openingsact voor een evenement. In de regel wordt dit moment opgevolgd door iemand van de directie of een gastspreker. Om deze reden hebben wij standaard een moment ingebouwd waar de danser en spreker ongemerkt van positie wisselen. Een al verrassende show krijgt daardoor een nog verrasender einde. Ineens staat daar je directeur op de plek waar de laserdans plaatsgevonden heeft. Heeft hij de show gedaan of ........

Lasersilhouettes 3 1

Variaties

De Man met hoed of de Zwaardvechter?


De man met hoed
Dit is de meest gebruikte versie van de lasersilhouettes. Goede optie als er sprake is van een wisseltruc met een spreker in pak of colbert.


De zwaardvechter.
Soms heeft een bedrijf een mijlpaal behaald en daarvoor behoorlijk strijd moeten leveren. Deze versie geeft nog extra uiting aan dat sentiment. In geval van een wisseltruc begint de spreker zijn of haar speech gekleed in het pak van de zwaardvechter.

U kunt kiezen tussen een groene laser en een full-colour laser.

Resal Laser | Papland 6 |  4206 CL Gorinchem | +31 (0)183 626 868

Copyright © 2019. All Rights Reserved.