Interactieve laser

Interactiviteit met andere media maken een lasershow extra spannend. We hebben koppelingen met muziekinstrumenten, bewegingssensoren, licht- en videoinstallaties. En als de koppeling nog nooit verzonnen is, doen we dat, als de situatie zich daartoe leent.
Stel uw vraag en wij hebben vast een antwoord!

Ook op het gebied van social media zijn diverse koppelingen mogelijk. Inmiddels hebben we ruime ervaring in het uitvergroot projecteren van Tweets en SMS-berichten. Wij denken dan ook graag met u mee over de mogelijkheden om uw evenement of project hiermee een extra dimensie te geven.

WorldSolarChallenge Laser Projectie 01Laser projecteert de actuele locaties en rangschikking.

Lees meer...

MissionImpossible Laser Game laser maze laserweb 01MissionImpossible Laser Game laser maze laserweb 02De mogelijkheden met laser zijn ongekend. Dat blijkt zeker maar weer bij ons laserlabyrint. Wie durft zich - net als Tom Cruise in de film Mission Impossible - door een parcours van laserstralen heen te bewegen? De uitdaging is om zo snel mogelijk door het parcours heen te komen. Een straal aanraken is vanzelfsprekend funest; uitschakeling is het gevolg.
Kijk op  LaserMaze.nl voor alle mogelijkheden.

Lees meer...


Oudejaarsnacht ‘#DeloitteWish’ trending topic op Twitter.

DeloitteWish-Laserprojectie-03Tweets en Facebookberichten op de Maastoren te Rotterdam.

Lees meer...

01-HelloWorldProject Rio-Bombay-Geneve-NewYork02-Rio-0103-Bombay-0504-Geneve-0105-NYC-01

SMSjes op groot formaat

Voor verschillende opdrachtgevers over de hele wereld hebben we projecten gedaan waarbij sms-berichten op de meest uiteenlopende plekken werden geprojecteerd.

Lees meer...

Beambox Laserharp intro-3De BeamBox (Laser Harp) is een samenwerking tussen Resal Laser B.V. en Jean Dundas Produkties. Het is een interactieve act waarbij een live-performer percussie- en soundbites speelt op interactieve laserstralen. De stralen komen verticaal uit het podium en reflecteren via spiegels in het dak horizontaal over het publiek.

Lees meer...

Interactieve-drums

Sensoren die trillingen omzetten in een ritmisch ruimtelijke spel van laser.

Lees meer...

Blof-Tour-01
Blof maakt gebruikt van een systeem waarbij de lichttechnicus vanuit de lichttafel de volledige controle heeft over de lasers.

Verschillende aansturings mogelijkheden:
Midi
DMX

Resal Laser | Papland 6 |  4206 CL Gorinchem | +31 (0)183 626 868

Copyright © 2019. All Rights Reserved.