Lasershow: voor magische kerstsfeer!

Lasershow Kerst 01bGeef uw kerstevenement een extra sprookjesachtige sfeer met een lasershow! De dagen rondom kerst zijn immers al donker genoeg. Een lasershow zal door de combinatie van lasereffecten, laserprojecties in kerstsfeer en toepasselijke kerstmuziek iedereen het gevoel geven dat ze zich in een winterwonderland begeven. Vele locaties lenen zich voor een lasershow: zowel outdoor als indoor. Op welke locatie u ook die magische kerstsfeer wilt creëren: een lasershow zal daar zonder enige twijfel aan bijdragen!

Kerstmarkt, kerstdiner, kerstfeest, kerstfair

Een lasershow is op allerlei locaties uit voeren: in de binnenstad op een plein, in een bedrijfsrestaurant, in een feestzaal; zowel outdoor als indoor is er veel mogelijk. Dus of u nu een kerstmarkt organiseert waar duizenden mensen verwacht worden, een kerstdiner voor een select gezelschap organiseert of een kerstfeest viert met de medewerkers van uw bedrijf: een lasershow zal de kerstsfeer zeker ten goede komen. We komen graag bij u langs om de locatie te bekijken en de technische haalbaarheid te bespreken.

Lasershow Kerst

Kerstmuziek

Een lasershow bestaat uit een combinatie van laserprojectie en lasereffecten en dat alles op passende muziek. Kerstmuziek leent zich daar uitstekend voor. Dus in een show laten we graag allerlei klassiekers voorbij komen. En u mag vanzelfsprekend ook zelf suggesties doen. Wilt u graag All I want for Christmas van Mariah Carey voorbij horen komen of kiest u liever voor Jingle Bells: het kan allemaal!

Samenwerking met sponsoren

Als u voor uw evenement financiële ondersteuning nodig heeft van sponsoren, dan kunt u hen ook een naamsvermelding aanbieden in de lasershow. In de show worden dan 'sponsorblokken' opgenomen waarin diverse logo's en bedrijfsnamen voorbij komen. De sponsoren zullen op deze manier zeker de aandacht op zich gevestigd krijgen. Het is weer eens wat anders dan een vermelding in een programmaboekje!

Kom kijken en ervaren!

Een lasershow kunt u het beste 'live' meemaken. Wij hebben een volledig uitgeruste demonstratiestudio waar we u graag enkele shows laten zien. U bent hier van harte welkom voor een demo, zodat u zelf kunt constateren dat een lasershow een bijzondere ervaring is, zeker in de kerstperiode!

Lasershow Kerst 03b

Uw Kerst / Nieuwjaarsboodschap op de gevel projecteren.

In de donkere dagen voor Kerst en Nieuwjaar kunnen wij een imposante projectie op uw gevel toveren.
Laatste laser systemen beschikbaar!


We kijken graag of uw locatie geschikt is en helpen u met een imposante invulling en een publiekstrekker van de eerste orde.

Lasershow ter afsluiting van de kerstmarkt in Sint-Niklaas (Belgie). Kerst lasershows in Maastricht, Slikkerveer en Papendrecht (Tapperij The Outsider).

Resal Laser | Papland 6 |  4206 CL Gorinchem | +31 (0)183 626 868

Copyright © 2019. All Rights Reserved.